Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Méret
Nehézségi szintek

Az állatok a bestsellerek közé tartoznak. Őszintén szólva, ez nem csoda. Az állatok világszerte nagyon népszerű téma, és az állatok festése valóban nagyon megnyugtató, és szó szerint simogatja a lelket. Tovább

Az állatok a bestsellerek közé tartoznak. Őszintén szólva, ez nem csoda. Az állatok világszerte nagyon népszerű téma, és az állatok festése valóban nagyon megnyugtató, és szó szerint simogatja a lelket. Szeretnél egy afrikai szafari királyt, elefántot, tigrist, kutyát, macskát, madarat vagy sok más állatot? A Painteree mindenkire gondol.

A számokkal való festés garantáltan szórakoztat, ellazítja az elmét, nagymértékben javítja a koordinációt, a részletekre való odafigyelést és a kézügyességet. Ez nem csak tehetséges festőknek és kreatív alkotóknak, hanem olyan gyerekeknek és felnőtteknek is ajándék, akik még soha életükben nem festettek. A számok szerinti festés nagyon egyszerű és mindenki számára elérhető.

 

összesen 645 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.