Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Nehézségi szintek
Méret

GULISTAAN PAINTEREE

Gulistaan művész és grafikus Delhiben. Gyermekkora óta hajlik a festészetre, és hivatalos képzőművészeti oktatását az újdelhi Jamia Millia Islamiában kapta. Tovább

Gulistaan művész és grafikus Delhiben. Gyermekkora óta hajlik a festészetre, és hivatalos képzőművészeti oktatását az újdelhi Jamia Millia Islamiában kapta. Osztály postai bélyegeinek tervezésére kijelölt művész. India postáinak és kormányának is. Az indiai kormány kulturális minisztériuma által odaítélt, a művészeti kiválóságért járó Junior ösztöndíj büszke kitüntetettje.

Gulistaan számos indiai és külföldi galériában állította ki műveit, munkáit beválogatták a Lalit Kala Akademy, a Sahitya Kala Parishad, a Camlin Art Foundation, az AIFACS stb. néhány jelentős nemzeti kiállítására. Festményeivel számos díjat nyert. Számos művészeti táborban és workshopon vett részt. Művei számos műgyűjtő, az AIFACS, a Lalit Kala Akademy és az újdelhi Nemzeti Filatéliai Múzeum, a Szerb Posta és a Liechtensteini Posta gyűjteményében találhatóak.

Festményei leegyszerűsített és korlátozott formák, bár belső érzéseket és termékeny képzeletet fedeznek fel. Festményeinek színes, erősen texturált hátterei és monokróm, áttetsző női alakjai a feminizmus különböző formáit jelenítik meg. Festményeinek egyik fontos témája Buddha, aki a béke és a harmónia szimbóluma. Buddha tanításai nagyszerű inspirációt jelentenek festményeihez.

Művészi szenvedélyének az indiai Delhiben található műtermében él.

 

összesen 15 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.