Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Méret
Nehézségi szintek

LOUISE ART PAINTEREE

A nevem Luisa Püschel, 26 éves vagyok és vízöntő jegyű. A prágai SPŠG Hellichován végeztem, az iskola megterhelő volt számomra, és nagyon elfárasztott. Tovább

A nevem Luisa Püschel, 26 éves vagyok és vízöntő jegyű. A prágai SPŠG Hellichován végeztem, az iskola megterhelő volt számomra, és nagyon elfárasztott.

Az igazi hiteles alkotásom akkor kezdődött, amikor egy barátom elment a Szt. Jakab-napi gyalogos útra Európán át az Atlanti-óceánig. Közben elkezdtem bekeményíteni, festeni az életutamat és megváltoztatni az életemet.

Miután a barátom visszatért a hosszú Szt. Jakab-napi zarándokútról, együtt kezdtük el követni az álmainkat, és mindketten jobban boldogultunk tiszta fejjel. Azóta is sokat alkotunk és időt szentelünk a vadon termő gyógynövényeinknek.

Én vagyok a szerzője a fák, szívek és víz intuitív képeinek, amelyeket azután kezdtem el létrehozni, hogy visszatértem önmagamhoz. A kreativitásra és az egészségre való ébredésnek is megvolt és megvan az érdeme a megerősödésben. A tiszta kapcsolat a természettel és a kedves barátommmal. A festmények a természetre, a tájra vagy egy adott térre összpontosítva készülnek. Nem realisztikusak, hanem lazák, színesek, légiesek, tele azzal az örömmel, amit a természet és az ecsetvonásaim hoznak a munkámba. Nem gondolok rájuk, hagyom, hogy a körülöttem lévő energia vezessen. Akár a jeges vízben, akár az erdő fái között, akár egy virágos réten, akár egy forró, napsütötte tájban, akár az otthonom kényelmében, akár a mesés Csehország középhegységének dombjain, ahonnan származom, és ahová e táj iránti szeretetből visszatértem, vagy akár a szélben merülök el.

Évekig tartó keresgélés után ezen a tájon megtaláltuk a megfelelő helyet az élethez és a megvalósításhoz, és ez az, amiért többet alkotok, még gyógynövényekkel is. Örömmel és szívemből osztom meg veletek a természet iránti örömömet és szeretetemet a festményeimen keresztül.

 

összesen 38 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.