Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Nehézségi szintek
Méret

MARIANA LOKSHINA PAINTEREE

Marianna Lokshina - fotós Marianna Moszkvában született. Édesapja lelkes fotós volt, és már korán bátorította, hogy próbálja ki a fotózást. Amiko Tovább

Marianna Lokshina - fotós

Marianna Moszkvában született. Édesapja lelkes fotós volt, és már korán bátorította, hogy próbálja ki a fotózást.

Amikor Marianna még csak 16 éves volt, elintézte, hogy órákat vegyen egy profi fotósnál. A moszkvai Politechnikumban tanult fotográfiát, majd később a Művészeti Iparművészeti Akadémián folytatta tanulmányait. A diploma megszerzése után Marianna a fotós munka minden aspektusával foglalkozott - a stúdiómunkától kezdve a portréfotózáson át a fotóriporteri munkáig, a fotózás alapjainak és a retusálásnak az oktatásáig egy helyi főiskolán.

2000 óta tagja az Orosz Fotóművészek Szövetségének. Marianna moszkvai stúdiójában dolgozik, és az elmúlt 20 évben a csendéletfotózásra szakosodott. Kimeríthetetlen inspirációs forrást talál a 17. századi flamand festők munkáiban, és lenyűgözi a fény és az árnyék játéka a különböző textúrákon.

Marianna jól ismert az orosz üdvözlőkártya-iparban, és munkáit szinte az összes nagy kiadó megjelentette. Az üdvözlőkártyák készítése mellett Marianna az évente megjelenő gyönyörű naptárakról is ismert. A fotózást munkájának, hobbijának és általában az élete szerves részének tekinti, és örül, ha ezzel örömet és örömet szerez másoknak.

 

összesen 20 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.