Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Méret
Nehézségi szintek

Néha nem elég egy kép az interneten, egy videófelvétel vagy egy fényképezőgép felvétele. Szeretnéd megőrizni emlékeid Európa legnépszerűbb városairól, vagy szeretnél emléket állítani egy olyan helynek, amelyet eddig csak távolról láttál, és összekapcsolni egy megfelelő élménnyel? A Painteree által kínált számok szerinti festés nagyszerű módja annak, hogy igazán szórakoztató módon hozzunk létre emlékeket. A megre Tovább

Néha nem elég egy kép az interneten, egy videófelvétel vagy egy fényképezőgép felvétele. Szeretnéd megőrizni emlékeid Európa legnépszerűbb városairól, vagy szeretnél emléket állítani egy olyan helynek, amelyet eddig csak távolról láttál, és összekapcsolni egy megfelelő élménnyel?

A Painteree által kínált számok szerinti festés nagyszerű módja annak, hogy igazán szórakoztató módon hozzunk létre emlékeket. A megrendelés részeként kap egy sablont, egy vásznat egy részletes rajzzal, számokkal, valamint az összes szükséges festéket és ecsetet. A Painteree igazi művésszé tesz.

 

összesen 104 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.