Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Méret
Nehézségi szintek

Pablo Picasso világhírű spanyol festő és szobrász volt. A mandolinos lány, a Guernica és az Avignoni nyomorultak (Les Misérables d'Avignon) csak néhány példa a leghíresebb művei közül. Tovább

Pablo Picasso világhírű spanyol festő és szobrász volt. A mandolinos lány, a Guernica és az Avignoni nyomorultak (Les Misérables d'Avignon) csak néhány példa a leghíresebb művei közül. Pablo Picasso igazán nagy hatással volt a klasszikus kubizmusra és szürrealizmusra, és művei egyértelműen befolyásolták a művészet fejlődését, ahogyan azt ma ismerjük.

A Painteree-nek köszönhetően lehetőséged van arra, hogy ha csak egy kis időre is, de átéld azokat az érzéseket, amelyeket a híres Pablo Picasso átélt. A Painteree-vel együtt festhetsz egy ilyen remekművet a Festés számokkal segítségével, amelyet aztán otthon kiállíthatsz, és örökre büszke lehetsz arra, amit alkottál.

 

összesen 1 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.