Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYÁK - FOTÓKÉPEK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYÁK - FOTÓKÉPEK

Az ajándékutalvány boldoggá tesz! Nem tudod, mit ajándékozz a szeretteidnek? Add nekik ajándékutalványunkat, és tedd őket sokszörösen boldoggá! Először, amikor megajándékozod őket az utalványunkkal, másodszor, amikor kiválaszthatják, hogy mire váltják be az utalványt, harmadszor pedig, amikor megfestik a kiválasztott képet! A címzett dönti el, hogy a saját fotója alapján készíttet-e fotófestményt, vagy a galériánkban kiválasztott motívumot szeretné megfesteni. Alternatív megoldásként elküldhetsz nekünk egy képet, amelyet átdolgozunk egy Festés számokkal festménnyé, így megfes .. többet

17 860 Ft -tól
12 660 Ft -tól
633 paintpontban részesülsz majd
EREDETI AJÁNDÉK MINDENKINEK
A RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKEK 48 ÓRÁN BELÜL SZÁLLÍTÁSRA KERÜLNEK
INGYENES SZÁLLÍTÁS
Barkácsajándék, amely mindenkinek tetszik majd

KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYÁK - FOTÓKÉPEK

Az ajándékutalvány boldoggá tesz!

Nem tudod, mit ajándékozz a szeretteidnek? Add nekik ajándékutalványunkat, és tedd őket sokszörösen boldoggá! Először, amikor megajándékozod őket az utalványunkkal, másodszor, amikor kiválaszthatják, hogy mire váltják be az utalványt, harmadszor pedig, amikor megfestik a kiválasztott képet! A címzett dönti el, hogy a saját fotója alapján készíttet-e fotófestményt, vagy a galériánkban kiválasztott motívumot szeretné megfesteni. Alternatív megoldásként elküldhetsz nekünk egy képet, amelyet átdolgozunk egy Festés számokkal festménnyé, így megfesthetővé válik a küldött fotó.

Ha más szöveget, más összeget vagy más képet szeretnél, kérünk, ne habozz, írj nekünk, és mi elkészítjük az utalványt a Te kívánságaidnak megfelelően!

- az utalványt digitálisan, e-mailben vagy kinyomtatva, postai úton küldjük el.
- az utalvány érvényességi ideje 6 hónap, ha meg szeretnéd hosszabbítani ezt az időszakot, kérünk, előre jelezd felénk!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.