Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

A Painteree Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

A Painteree Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

 1. A Painteree Kreditrendszer azon szolgáltatás neve, amelyet a Vigilante s.r.o. biztosít az összes www.painteree.hu oldalon regisztrált fiók számára. A Kreditrendszer alapelve kreditek gyűjtése, melyek által a felhasználó különböző akciókban részesül, amelyeket a jövőben leadott rendeléseken alkalmazhat.


 2. A Painteree Kreditrendszerében való részvétel alapkövetelménye a www.painteree.hu oldalon való érvényes regisztráció. Érvényes regisztráció alatt értendő, hogy a felhasználó a valóságnak megfelelően adta meg az összes kitöltendő mezőben kért adatot (név, vezetéknév, lakcím). A regisztráció megerősítésével, a felhasználó jogosult a Painteree Kreditrendszerében való részvételre. A Painteree Kreditrendszerében való részvétel ingyenes. Kreditekben bármely olyan természetes vagy jogi személy részesülhet, aki elfogadta a Painteree Kreditrendszerének feltételeit. A Kreditrendszer mechanizmusának és előnyeinek visszaélése esetén a Szolgáltatónak jogában áll ideiglenesen vagy véglegesen megakadályozni a felhasználót a kreditek szerzésétől és/vagy felhasználásától.

  A fiók létrehozásával a felhasználó elfogadja a Kreditrendszer Szabályzatát és Általános felhasználási feltételeit
  a) A felhasználó regisztrációkor hamis adatokat adott meg;
  b) A felhasználó visszaélt a Kreditrendszer mechanizmusával és/vagy előnyeivel;
  c) A felhasználó elhalálozása esetén, a fiók elveszíti a kreditszerzési jogait a Kreditrendszerből.

  Amennyiben a felhasználó Painteree Kreditrendszerében regisztrált fiókjának tagsága lejárt, illetve a fenti a), b) illetve c) szabálysértéseknek megfelelően, a Felhasználó elveszíti a kreditek gyűjtéséhez/felhasználásához való jogát, valamint felmondja a Painteree Kreditrendszerében való részvétel összes előnyét.


 3. Kreditszerzés

  A regisztrált Felhasználó rendelésének 5%-a (szállítási költségek nélkül) kerül jóváírásra kreditek formájában, a fizetés feldolgozását követően. Postai utánvétes fizetés esetén a krediteket 14 napon elteltével írjuk jóvá a Felhasználó egyenlegén.


 4. Kreditek felhasználása

  A begyűjtött kreditek, a rendelés leadásakor, a bevásárlókosár első lépésében használhatók fel. A felhasznált krediteket kedvezmény formájában vonjuk le a megrendelés összegéből. A bevásárlókosárban csak a kreditegyenlegben elérhető kreditek használhatók fel; az elérhetőnél nagyobb összeg nem alkalmazható. A kreditek alkalmazása nem vonható össze más kupon vagy ajándékutalvány felhasználásával. A megrendelés (szállítási költségek nélküli) értékénél több kredit nem alkalmazható.


 5. Visszatérítés és kreditek

 6. Abban az esetben, ha a visszaküldött termék megrendelésekor krediteket írtunk jóvá, a felhasznált kreditek értéke visszakerül az ügyfél számlájára. 
  Abban az esetben, ha olyan megrendelés kerül visszaküldésre, amelyben kredit jóváírást adtunk hozzá, az termékhez hozzáadott kreditek értéke levonásra kerül.


 7. Kreditek felhasználásának megtagadása

  A következő indokokból tagadható meg a kreditek felhasználása:
  a) A krediteket a Felhasználó hamis adatokkal való regisztráció során szerezte.
  b) A kreditek a rendszer- vagy műszaki hiba során kerültek jóváírásra.


 8. A Painteree Kreditrendszerének általános kikötései

  A Painteree Kreditrendszerének előnyei, és az ahhoz kapcsolódó jogok nem átruházhatók. A fiók jogainak átruházása sérti a 2. pontban kikötött Általános feltételeket és a Painteree Kreditrendszerének Szabályzatát, és a fiók felfüggesztéséhez vezethet. A Painteree-nál regisztrált felhasználók által gyűjtött kreditek kizárólag a Paintereeban Kreditrendszerében, kedvezmény formájában alkalmazhatók a megrendelésekre.

  A Vigilante s.r.o. fenntartja a Painteree Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételeinek módosítását. A Vigilante s.r.o. fenntartja a forgalmi együttható megváltoztatásának jogát (pl. deviza leértékelés vagy más vis maior esetén). A Painteree Kreditrendszer megszűnésének időpontját, a megszűnést megelőző egy hónapon belül közöljük a weboldalunkon, ezt követően nem kerülnek kiosztásra kreditek.

  A Painteree Kreditrendszerében szerzett kreditek, az érvényesítés dátumát követően 12 hónapig érvényesek.

  A Painteree Kreditrendszer Általános felhasználási feltételei 2021. 02. 01-jén léptek hatályba.

 

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.