Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Hogyan csinálod

HOGYAN KELL FESTENI A SZÁMOK ALAPJÁN?

Helló,

Nagyon örülünk, hogy a „Számok festése” című könyv került a kezedbe! Ha még soha nem festettél ezzel a technikával, kérünk, hogy olvasd el az alábbiakat!

Soha ne kövesd 100%-ig a mellékelt sablont! Az általad készített munka így lesz eredeti. Ne a mester alkotásának másolatát fesd, hanem a saját képed a saját elképzeléseid alapján! A végső hatás csak a Te ügyességeden, odafigyeléseden és türelmeden múlik.

Wie man es macht

Minden színnek saját címkéje van, akárcsak a vásznon lévő rubrikáknak. Például, az Y2 színt az Y2 négyzetek, alakzatok stb. festésére kell használni.

Wie man es macht

Mindig gondosan zárd le a színeket, nehogy kiszáradjanak!

A festéshez készítsd elő a sablont, valamint egy edényt vízzel az ecsetek és papírszalvéták tisztításához!

Nincs szükség a festékek hígítására, ugyanis ez elveszi a színek erőteljességét. Festés után az ecsetet mindig alaposan mosd ki tiszta vízben, és szárítsd meg!

A nyomtatott papíron lévő színek eltérnek a valódi, élő színektől. A színek, amelyekkel festhetsz, kifejezőbbek és mattabbak.

Elég színed van a teljes kép megfestéséhez.

Wie man es macht

Tipp: A TÚLFESTÉS a számok szerinti festés magasabb szintje. Ne félj festéskor átfesteni a vonalakat, mosd össze nyugodtan a színeket! Festményed abban a pillanatban igazi remekművé válik.

Hihetetlenül egyszerű és inspiráló…

Sok vidám és örömteli pillanatot kívánunk festés közben! Ha megosztod velünk végső munkádat, azzal nagyon boldoggá teszel bennünket!

Köszönjük! 

A Painteree.hu csapatHírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.