Kedves vásárlóink, a www.painteree.hu funkciója korlátozott


.

Ha problémája van a megrendelésével, vagy ha reklamálni vagy visszaküldeni szeretne valamit, illetve bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@painteree.hu címen.

Ár
Méret
Nehézségi szintek

Néha mindannyian arról álmodunk, hogy vidéken éljünk. Mindannyian elképzeltük már életünkben legalább egyszer, milyen lenne elszakadni a nagyváros nyüzsgésétől, és csendes vidéken leélni az éveinket. Tovább

Néha mindannyian arról álmodunk, hogy vidéken éljünk. Mindannyian elképzeltük már életünkben legalább egyszer, milyen lenne elszakadni a nagyváros nyüzsgésétől, és csendes vidéken leélni az éveinket. Bármilyen idillien hangzik is ez, számunkra nem mindig megvalósítható. Ennek a nyugodt, zavartalan életnek gyakran sokféle akadálya van, legyen szó munkáról, közlekedésről, pénzügyi lehetőségekről vagy az egyik kellemesebb gondról, a családról.

Painteree-nek köszönhetően lehetőséged van arra, hogy egy kicsit közelebb kerülj a vidékhez. Fejleszd tehetségedet és kreatív gondolkodásodat a Festés számokkal segítségével a Painteree-től!

 

összesen 56 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Értesülj elsőként akciós ajánlatainkról és újdonságainkról! Első vásárláskor 1400 Ft kedvezményt kapsz.